fredag 20 mars 2009

Arbete

Idag var en underbar dag, det fastighetsbolag som jag varit hos på interjuv ringde och ville träffa mej och skriva anställningsavtal, helt otroligt en gubbe på 57år har fått ett nytt jobb efter bara en månads arbetslöshet i dessa tiders arbetslöshet jag är jätteglad och livet leker. Har förövrigt börjat köra hem veden vi kapat ner efter dikena, den skall vi ha till nästa vinter.

måndag 16 mars 2009

Långhelg i Göteborg

Vi samt Roffe & Mimmi (våra kompisar) åkte tåg på fredagsmorgonen till Göteborg och var framme vid lunchtid, checkade in på First Hotel G vid centralen. Vi hade bokat på såkallad Coop-rabatt vilket är 2 personer i 2 nätter inkl. frukost för runt 1400kr, kanon bra. Vi shoppade tittade på museer åt & drack gott (afterwork: kycklingbuff'e + starköl 36,-) inte helt fel.
Lörsdagskvällen åt i på Lilla London vid avenyn jättebra och prisvärt. Shoppade litet på söndagen för att sen hoppa på tåget som avgick 14:07 och var i Kil ca: 16:50 där vi fick skjuts hem av Linda.
I dag har jag varit ute och kapat ner en hel del träd som skall bli vinterved till nästa vinter, fortsätter nog i morgon, är ju arbetslös än.

onsdag 11 mars 2009

Kanske jobb

Idag var jag till ett fastighetsbolag i Karlstad på anställningsinterjuv och det verkade vara ett jobb som passar mej, ska tänka på saken så skall vi höras av på måndag , det ser jag framemot. Det verkar vara ett intressant jobb med fastighetsfrift och energibesparngs uppdrag till kunder. Annars gårdagen tillbringade jag med att vara ute med röjsågen och röja diken på min brors marker, som förövrigt är mitt föräldrahem. Vidare var jag och Margaretha på långpromednad med Nicke.

söndag 8 mars 2009

Nu har första veckan på arbetslösheten gått och den bara for iväg, i fredags var jag till Karlstad och köpte en digitalscanner för negativ & dia bilder till datorn, det var en kul grej som funkade fint. Köpte också en ny DVD-brännare för att spara alla bilder på CD, DVD-skivor.
Igår lördag var vi och firade Gunilla (kompisens fru) på sin födelsedag, vid blev bjudan på mat & dryck maten bestod av förrätt på avokado och räkor, varmrätt av baconinlinad kycklingfile samt råstekt potatis, och till desert daimtårta.
Både igår och har vi varit ute och huggit ved i dikeskanterna, detta skall vi ha för vår uppvärmning nästa vinter.

torsdag 5 mars 2009


Idag har det varit en mulen dag, gick en långpromenad med Nicke (6km). plockade en del här hemma och försökte få fason på datorn jag fick från gamla jobbet, installerade skrivare synkade telefoner uppgraderade rogramvaror mm. På kvällen åkte jag till en kompis och tittade på hockey Färjestad - Brynäs det blev 2-0 till FBK så nu åker vi vidare mot SM.

onsdag 4 mars 2009

Idag tredje dagen på arbetslösheten, har fullt upp med att plocka iordning på saker & papper som jag fick med hem från jobbet. Vidare behövs säkert litet städning i huset samt långpromenader med Nicke.